Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

  

   

Huse i et plan

EL 110​

EV 130​

EL 140​

EL 145​

EV 148​

EV 150​

EV 152​

EV 160​

EV 163​

EV 167/3​

EV 180​

EV 190​

Ved etplanshuse kommer man i tæt kontakt med naturen. Alle rum og faciliteter ligger i plan med have og vej, så naturen ligesom kan vokse ind i huset. Etplanshuse og deres indretning er så mange, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for indretning og udformning. Lofter kan være vandrette eller skrå, og de skrå lofter giver mulighed for lysindfald gennem Velux tagvinduer, enkeltvis eller indbygget i grupper af to eller flere. Man kan ved skrå lofter supplere indretningen i værelser med hems, så sovearealet flyttes væk fra gulvniveau og værelserne derved synsmæssigt virker større.

Bygger man et etplanshus, så har man muligheden for at bygge for livet. Etplanshuse har alle rum i et plan, så huset kan benyttes, også hvis man med alderen bliver dårlig til bens. Der er ingen trapper, der hindrer den frie bevægelighed.

Træets egenskaber giver en naturlig isolering. Det betyder, at I bruger væsentlig mindre energi til opvarmning end til et traditionelt murstenshus. Alle vore træhuse bliver opført med lavenergivinduer.

Vore etplanshuse kan udføres lige efter jeres ønsker og drømme. Vi hjælper jer med at designe netop det hus, I ønsker jer med hensyn til indretning og udformning, så træhuset bliver både funktionelt og arkitektonisk.​

Sollen wir Sie anrufen?

Möchten Sie von uns angerufen werden ? Füllen Sie die Felder aus und wir werden Sie kontaktieren.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Telefon: +45 76 90 70 00

E-mail:​scanwo@scanwo.dk​​

Afd. Sjælland:

Telefon: ​+45 40 15 95 18

CVR: 33857527​​​