Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

  

   

Kvalitetsmaterialer til vore træhuse

Massiv holdbar træ til ydervægge

Massive 68 mm tykke granbjælker af kernetræ fra savværker i Lapland i Nordsverige eller beklædningsbrædder fra Fin-land. Træerne skoves udelukkende i skovbrug, der i driften tager hensyn til naturen og lokalbefolkning. Træet til facadebjælker opskæres og høvles direkte på savværket, og transportes derefter til vort snedkeri i Vestjylland, hvor den endelige tilpasning og pakning finder sted, og videre til imprægnering, klar til levering.

Beklædningsbrædderne overfladebehandles på savværket og foileres, klar til brug på byggepladsen

Solide træspær fra fabrik

Spærene til husene produceres på fabrik efter tegningerne netop til jeres hus. Der udskæres for sadelhak og skotrender, så der kun skal tildannes lidt på byggepladsen. Spærene leveres oplagt på huset. De fleste spærleverancer til vore huse kommer fra Palsgaard Træ, Jysk Spærfabrik eller Woodcon.

Tagsten med 15 års garanti

Betontagsten fra Monieri type dobbelt-S fås i fem standardfarver. Ønsker man en mere glansfuld og holdbar over-flade fås mod tillæg typen Protector. Tagsten leveres komplet med tilbehør, som bl.a. også omfatter taghætter, specialsten og bindere, efter ønske hejst op på taget for udlægning. Mod merpris kan tagsten leveres i tegl, med eller uden glasur.

Galvaniserede ståltagrender

Lindab-tagrender leveres i 125 mm bredde i galvaniseret udførelse. For bedre holdbarhed får renderne en Top-coating i metalgrå. Rendejern klikkes sammen, så montage kan ske i al slags vejr. Leverandøren giver 20 års garanti.

Trævinduer, DVV-godkendte

Sidehængte eller topstyrede fyrretræs vinduer med noter for vinduestilsætninger leveres fra Rationel Vinduer eller STM Vinduer. Alt er færdigmalet fra fabrik, flere farver er mulig, inden glas isættes for bedre holdbarhed. Vinduer og yderdøre kan suppleres med sikkerhedspakke med forstærkere beslag og låse, så indbrud vanskeliggøres væsentligt. Alle vinduestyper og træsorter kan leveres efter ønske.

Klima og energirigtig isolering

Isolering af vægge og lofter udføres med Isover flexbatts, så tilpasning og tilskæring minimeres. Der leveres batts til lodrette vægge, og til lofter rullemåtter eller batts, alt efter ønske. Isover isolering er komprimeret ved levering, så det ikke fylder meget på byggepladsen inden anvendelse.

Skruefaste fibergips på vægge

Til beklædning af indvendige vægge leveres 12,5 mm tykke Fermacell- plader, der klammes eller fastskrues, alle samlinger limes med special fugelim. Skruefastheden i pladerne er store, en almindelig skrue kan belastes med 25 kg, så der en ingen problemer ved ophængning af inventar eller store fladskærme.

Døre til din smag

Indvendige døre fra Swedoor leveres som formpressede eller glatte døre i flere standardfarver. Flere dørtyper kan også fås med overflade af træfiner.Til alle dørtyper fås passende døre med glasudskæringer og eller sprosser. Alle døre leveres med hårdttræ bundstykke, der efter ønske kan udelades ved indbygningen.​

Sollen wir Sie anrufen?

Möchten Sie von uns angerufen werden ? Füllen Sie die Felder aus und wir werden Sie kontaktieren.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Telefon: +45 76 90 70 00

E-mail:​scanwo@scanwo.dk​​

Afd. Sjælland:

Telefon: ​+45 40 15 95 18

CVR: 33857527​​​