Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

   

Lavenergi i huse af træ

Alle huse skal være lavenergi.​

Alle nye huse skal i dag opføres som højisolerede huse. Energibehovet beregnes efter fastsatte regler i Bygningsreglementet og omfatter energi til opvarmning og varmt brugsvand samt drift af ventilationsanlæg og cirkulations-pumper etc.

Selvom huset er isoleret efter de nye isoleringskrav, betyder huset placering på grunden i forhold til verdenshjørner og jeres valg af varmekilde og ventilations-metode meget. Ofte kan energi-behovet for huset først endelig fastlægges efter udarbejdelse af tegninger på huset, fastlæggelse af de tekniske installationer og de nødvendige energi-beregninger.

Alle vore huse er opdateret, så med fjernvarme eller varmepumpe og et ventilationsanlæg med varmegenindvinding opfylder de generelt kravene til et højisoleret hus med lav energibehov.

Lavenergihus klasse 2020

Ønsker I fritagelse fra kollektivt varmeforsyning, skal huset fremover være et lavenergihus, kaldet Lavenergihus 2020.

Varmeforbruget på Lavenergihus 2020 skal være omkring 25% mindre end de højisolerede huse, der nu er standard. Husene vil i hvert enkelt tilfælde skulle vurderes og planlægges ud fra de gældende regler om varmetab , og ofte vil ekstra isolering af loft, vinduer med super-lavenergi-ruder (3-lags), varmepumpe, ventilationsanlæg og solcelleanlæg være nødvendige for opfyldelse af kravene.

Vi arbejder sammen med Klimadan, som gennem over 30 år har leveret kvalitets-varmepumper og vedvarende energiløsninger til dansk byggeri, se mere på www.klimadan.dk

Kontakt vore boligkonsulenter omkring rådgivning i det konkrete tilfælde.​

Træhuse er sund fornuft!​

Skal vi ringe dig op?​

​Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneste

Vores inspirationskatalog
Her kan du downloade vores inspirationskalatog med blot et enkelt tryk.
Læs mere...

Kontakt os

Telefon: +45 76 90 70 00

E-mail:​scanwo@scanwo.dk

Afd. Sjælland:

Telefon: ​+45 40 15 95 18

CVR: 33857527​​