Bo i ét med naturen i et bjælkehus

Selvom de smukke nordiske bjælkehuse repræsenterer en 1000 år gammel tradition, er bjælkehuset et topmoderne byggeri. Det er energivenligt, har en god planløsning og det udtryk, du ønsker dig af dit fremtidige drømmehjem.

I Scanwo har vi i mange år hjulpet bygherrer som dig med at bygge lige præcis det bjælkehus, du drømmer om.

Der er flere fordele ved bjælkehuse

Med et bjælkehus får du, udover det rustikke og smukke ydre, en meget energivenlig bolig, der gør det muligt at spare på varmeregningen. Træets egenskaber giver nemlig boligerne en naturlig isolering, hvorfor der skal bruges mindre energi til opvarmning.

Typisk vil træhuse også give 10 m2 større gulvareal end traditionelle opførte boliger, da der ikke bruges så meget plads til isoleringen, ligesom træet giver et sundt indeklima.

Ilona og Theo fik deres drømmehus

"Vi har fået et hyggeligt, moderne og varmt hjem. Det passer lige til os og til den natur, det ligger i. Vi kan ikke forestille os et bedre sted at bo. Bare synet af træhuset gør os glade og varme om hjertet."

Læs kundecase
alt
Ilona og Theo van der Waal Bygherre

Solidt kvalitetstræ fra Lapland

Hos Scanwo opfører vi husene i højeste kvalitet. Vores huse bygges af kernetræ i gran fra det sydlige Lapland. Denne træsort er langsomt voksende, og træerne bliver først fældet, når de er 80 - 100 år gamle. Når vi fælder et træ, planter vi to nye. Det er bæredygtig skovdrift.

Denne type træ gør vores bjælkehuse ekstra modstandsdygtige over for fugt og svamp, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet, ligesom det smukke træ giver boligen et naturligt og eksklusivt udseende.

Bjælkehuse Scanwo 0004

Bjælkehuse med kvalitet fra inderst til yderst

Med os som din samarbejdspartner kan du få bjælkehuset, præcis som du ønsker. Vi tilbyder både selvbyg, medbyg og færdigbyg alt efter, hvor meget du selv ønsker at være med i byggeprocessen.

Vores mangeårige erfaring i branchen garanterer dig de bedste fagfolk, hvor kvaliteten i arbejdet skinner igennem fra start til slut.

Vi bygger vores bjælkehuse i et moderne dansk og nordiskinspireret design, der værner om de gamle stolte håndværkstraditioner.

Hvad er prisen på et bjælkehus?

Prisen på et bjælkehus afhænger af størrelsen på træhuset og ikke mindst dit materialevalg og dine personlige ønsker. Når du vælger at samarbejde med Scanwo, hjælper vi dig med at finde en løsning, der sammenholder dine boligdrømme med den økonomi, du ønsker at investere i dit nye hjem.

Bjælkehuse Scanwo 0008

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et bjælkehus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg