Bæredygtigt byggeri

Bekymrer du dig om den verden, vi giver videre til vores børn og børnebørn? Så står du ikke alene. I Scanwo bygger vi med omtanke og dyb respekt for det aftryk, vi sætter på naturen og miljøet.

Når du bygger med Scanwo, får du naturligvis et sundt lavenergihus, ligesom vi naturligvis benytter nordisk kernetræ fra 100 % bæredygtig skovdrift.

Sammen passer vi på naturen

Det falder os helt naturligt at tænke i bæredygtige, miljøvenlige og energirigtige løsninger, og med en relativ lille investering kan du bygge et hjem, der er med til at passe ekstra godt på vores natur og imødekommer den komplekse klimaudfordring, vi alle sammen skal være med til at løfte.

Slå to fluer med et smæk

I Scanwo står vi klar til at hjælpe dig i mål med et klimavenligt byggeri. Vi tilbyder et væld af smarte og energi-rigtige løsninger som solceller, varmepumpe, jordvarme, 3-lags lavenergivinduer og ikke mindst isolering i verdensklasse.

De energivenlige løsninger er ikke alene en god investering for klimaet. Det er også en god investering set med de økonomiske briller. For i et lavenergihus kan du spare rigtig mange penge på el- og varmeregningen.

Et træhus med charme og udsigt

"Vi har fået lige nøjagtig det hus, vi drømte om. Vi kunne ikke se os selv stoppet ind på en 800 kvadratmeter bygrund, og vi var så heldige at finde en gammel ruin på en 3.500 kvadratmeter stor grund lige uden for Sulsted. Det ligger naturskønt med en smuk udsigt til Hammer Bakker.

Læs kundecase
alt
Karin Borrisholt og Jesper Rasmussen Bygherre

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg