Byggeprocessen

Lad os tage dig med på dit byggeforløb. Når alle tekniske og formelle detaljer er på plads, og du har modtaget din byggetilladelse fra kommunen, er det blevet tid til at begynde på selve byggeriet.

Du mødes første dag på byggepladsen med din byggeleder og afsætter huset på grunden. Herefter vil din byggeleder nøje følge alle faserne og kvaliteten af arbejdet på dit byggeri. Skridt for skridt. Byggelederen er din nærmeste kontaktperson i resten af dit byggeforløb.

Byggeforløbet omfatter i store træk

 1. Afsætning af hus
 2. Udgravning og støbning af fundament
 3. Opsætning af vægge
 4. Rejsning af spær
 5. Montering af undertag, lægter, udhæng og tagrender
 6. Varmeinstallation
 7. Støbning af gulve
 8. Opsætning af træskellet
 9. Montering af vinduer og døre
 10. Træbeklædning eller bjælker opsættes
 11. Isolering
 12. Indvendig tømrer-, murer-, VVS-, maler- og el-arbejde
 13. Aflevering af huset
Step by step byggesystem

Step 1

Når fundamentet til huset er støbt, bliver de udvendige byggematerialer leveret til jeres grund. De udvendige bjælker er vakuumimprægnerede, og alle byggematerialer er indpakket i plastfolie ved leveringen. Bjælkerne læsses af på fundamentet ved den væg, hvor de skal bruges. Nu kan byggeriet gå i gang, og vores montagevejleder er klar til at hjælpe jer og jeres medhjælpere i mål.

Byggeproces 1
Step by step byggesystem

Step 2

Hver enkelt ydervægsbjælke er nummereret og tilpasset, så delene passer nøjagtigt sammen. En udførlig montagevejledning gør det let at samle delene, og arbejdet går derfor hurtigt og problemfrit. Bjælkerne sammenføjes ved hjælp af tilskårne knudesamlinger

Byggeproces 2
Step by step byggesystem

Step 3

Da vindues- og døråbninger bliver forberedt på fabrikken, kan ydervæggene stå færdige allerede den første dag efter levering. Huset er nu i færdig rejsehøjde, og derefter påsættes en vindpap og de afstivende vægstolper påskrues. Så er der klar til opstilling af tagspær.

Byggeproces 3
Step by step byggesystem

Step 4

På tredjedagen opstilles tagspærrene, der er produceret på fabrikken netop til jeres hus, så rejsningen af taget kan ske hurtigt og enkelt. Alle dele passer sammen uden yderligere justeringer. Nu kan der holdes rejsegilde efter blot tre dage.

Byggeproces 4
Step by step byggesystem

Step 5

Til sidst lægges taget på, og vinduer og døre kan sættes i. Nu kan det indendørs byggeri gå i gang uafhængigt af vejret. Der skal varmeisoleres, stilles indervægge op og sættes loft op. Drømmen om et bjælkehus bliver hurtigt til virkelighed.

Byggeproces 5

God og solid rådgivning

"Scanwo er gode at arbejde sammen med. De laver tingene ordentligt og som aftalt. De svarer hurtigt på spørgsmål og er en god sparringspartner. Eksempelvis var det Scanwo, der foreslog at sætte glas fra gulv til loft i gavlene. Løsningen giver nogle lyse og venlige rum."

Læs kundecase
alt
Jarl Petersen Bygherre

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg