Massiv holdbart træ til ydervægge

Massive 68 mm tykke granbjælker af kernetræ fra savværker i Lapland i Nordsverige eller beklædningsbrædder i grantræ fra Finland.

Træerne skoves udelukkende i skovbrug, der i driften tager hensyn til naturen og lokalbefolkning. Træet til facadebjælker opskæres og høvles direkte på savværket, og transporteres derefter til vores snedkeri i Vestjylland, hvor den endelige tilpasning finder sted. Herefter køres træet videre til imprægnering, og så er det klar til levering.

Beklædningsbrædderne overfladebehandles på savværket og folieres, så det er klar til brug på byggepladsen.

Solide træspær fra fabrik

Tagspærene til husene produceres på fabrik efter tegningerne til netop jeres hus. Der udskæres for sadelhak og skotrender, så der kun skal tildannes lidt på byggepladsen. Spærene leveres oplagt på huset.

De fleste spærleverancer til vores huse kommer fra Palsgaard Træ eller Woodcon.

Tagsten med 15 års garanti

Betontagsten fra Monier type B&C Classic fås i tre standardfarver: sort, skifer og koralrød. Ønsker man en mere glansfuld og holdbar overflade fås mod tillæg typen Protector.

Tagsten leveres komplet med tilbehør, som bl.a. også omfatter taghætter, specialsten og bindere efter ønske hejst op på taget for udlægning. Mod merpris kan tagsten leveres i tegl – med eller uden glasur.

Galvaniserede ståltagrender

Lindab-tagrender leveres i 125 mm bredde i galvaniseret udførelse. For bedre holdbarhed får renderne en top-coating i metalgrå. Rendejern klikkes sammen, så montage kan ske i al slags vejr.

Leverandøren giver 20 års garanti.

Tagkonstruktion Scanwo 0007

Klima og energirigtig isolering

Isolering af vægge og lofter udføres med Isover flexbatts, så tilpasning og tilskæring minimeres.

Der leveres batts til lodrette vægge, og til lofter rullemåtter eller batts, alt efter ønske. Isover isolering er komprimeret ved levering, så det ikke fylder meget på byggepladsen inden anvendelse.

Trævinduer – DVV-godkendte

Sidehængte eller topstyrede kernetræsvinduer med noter for vinduestilsætninger leveres fra Rationel Vinduer, STM Vinduer eller VELFAC.

Alt er færdigmalet fra fabrik, (flere farver er mulige) inden glas isættes for bedre holdbarhed. Vinduer og yderdøre kan suppleres med sikkerhedspakke med forstærkere beslag og låse, så indbrud vanskeliggøres væsentligt. Alle vinduestyper og flere træsorter kan leveres efter ønske.

Træhus Scanwo 0009

Skruefaste fibergips på vægge

Til beklædning af indvendige vægge leveres 12,5 mm tykke Fermacell- plader, der klammes eller fastskrues, alle samlinger limes med special fugelim. Skruefastheden i pladerne er store, en almindelig skrue kan belastes med 25 kg, så der en ingen problemer ved ophængning af inventar eller store fladskærme.

Døre til din smag

Indvendige døre fra Swedoor leveres som formpressede eller glatte døre i flere standardfarver.

Flere dørtyper kan også fås med overflade af træfiner. Til alle dørtyper fås passende døre med glasudskæringer og eller sprosser. Alle døre leveres med hårdttræs-bundstykke, der efter ønske kan udelades ved indbygningen.​


Bjælkehuset er blevet lige, som vi har drømt om

"Træhuset passer perfekt ind i omgivelserne på landet og sammen med de andre bygninger. Huset er tilpasset og indrettet efter vores ønsker. Der er ingen spildplads med lange fordelingsgange, ligesom vi også kun har én indgang. Bjælkehuset er blevet lige, som vi har drømt om."

Læs kundecase
alt
Sarah Bruun og Eske Leick Bygherre

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg