Økonomien skal være holdbar

I Scanwo er ansvarlig byggerådgivning en hjertesag. For økonomisk balance er altafgørende, når du og din familie skal begynde jeres nye liv i drømmehuset.

Scanwo er vokset op af den jyske muld. Måske er det derfor, at vi altid går med livrem og seler, når vi rådgiver dig om økonomien i husbyggeriet. Vi lægger stor vægt på at være grundige i vores økonomiske beregninger, så du undgår ubehagelige overraskelse og har et totalt økonomisk overblik, fra vi sætter spaden i jorden, til du står med nøglerne i hånden.

Tryghed betyder alt

Et husbyggeri handler om tillid, om overblik og om at holde ord. Sammen med Scanwo får du et komplet overblik over økonomien i byggeriet, så du er klædt grundigt på til dialogen med din bank eller kreditforening.

Økonomisk tryghed fra første spadestik til nøglefærdigt hus.

Træhus med godt indeklima

"Da vi kom længere frem i processen, kom bæredygtigheden af vores hus også til at betyde noget. Nu hvor vi er flyttet ind i huset, kan vi tydeligt mærke, at det har et rigtig godt indeklima. Det er nok der, vi har mærket den største forandring fra vores tidligere hus."

Læs kundecase
alt
Randi og Jakob Kristensen Bygherre

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg