Selvbyg, medbyg eller færdigbyg

Måske drømmer du om et nøglefærdigt husbyggeri? Måske leder du efter et koncept, hvor du selv kan svinge hammeren eller penslen og spare penge?

Sammen med Scanwo kan du spille lige præcis den rolle, du ønsker i et af vores tre koncepter: Selvbyg, Medbyg og Færdigbyg.

Uanset om du vælger Selvbyg, Medbyg eller Færdigbyg, står vi naturligvis klar med al den rådgivning, du har brug for, indtil du er flyttet ind og er 100 % tilfreds med dit nye træhus.

Dit Byggeri 0008

Selvbyg

Byggesæt med udvendige og indvendige materialer leveres. Vores montagevejleder hjælper med bjælkemontagen.

Ikon Selvbyg

Medbyg 1

Byggesæt med udvendige og indvendige materialer leveres. Vores håndværkere udfører råhusmontage. Det vil sige et lukket råhus, hvor facadebjælker, spær, tagsten, udhæng, stern, tagrender samt døre og vinduer er monteret.

Ikon Medbyg (1)

Medbyg 2

Byggesæt med udvendige og indvendige materialer leveres. Vores håndværkere udfører råhusmontage som ved Medbyg 1 plus opførelse af fundament.

Ikon Medbyg (1)

Medbyg 3

Byggesæt med udvendige og indvendige materialer leveres. Vores håndværkere udfører færdigmontage. Det vil sige montage af hele byggesættet samt fundament, VVS og el.

Ikon Medbyg (1)

Færdigbyg

Byggesæt med udvendige og indvendige materialer leveres. Vores håndværkere udfører færdigmontage. Det vil sige montage af hele byggesættet samt fundament, VVS, el, indvendigt flisearbejde og indvendigt malerarbejde.

Ikon Færdigbyg (1)

Familien fik deres drømmehus

"Vi har fået et hyggeligt, moderne og varmt hjem. Det passer lige til os og til den natur, det ligger i. Vi kan ikke forestille os et bedre sted at bo. Bare synet af træhuset gør os glade og varme om hjertet."

Læs kundecase
alt
Ilona og Theo van der Waal Bygherre

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg