Byg et træhus med personlighed

I et samarbejde med Scanwo får du bygget dit helt eget unikke træhus. Vi bygger nemlig aldrig to ens huse. I stedet tager vi afsæt i præcis de drømme og behov, du og din familie har til jeres nye hjem.

Vi leverer både helårs træhuse og fritidshuse i et smukt og harmonisk design. Med os som leverandør af dit træhus har du mulighed for både at få det opført som et almindeligt træhus eller som et bjælkehus.

Uanset hvilken type træhus du er til, sikrer vi, at du får et flot og ikke mindst bæredygtigt træværk i høj kvalitet.

Vores helårs- og fritidshuse i træ bliver leveret i sortmalet træ. Men det er naturligvis muligt at få andre farver, hvis du ønsker det. Brædderne i kernetræ, som vi beklæder husene med, kommer udelukkende fra bæredygtigt skovbrug. For vi tager naturligvis hensyn til miljøet.

Træværk i smukt design

I Scanwo har vi mange års erfaring inden for opførelse af både fritids- og helårs træhuse. Det betyder helt konkret for dig, at vi sørger for, at træhuset opfylder lige præcis dine behov, krav og drømme. Både til indretning og det æstetiske udtryk på huset.

Du vil opleve, at vi lytter godt efter, når du fortæller os om dine ønsker og drømme. Vi er dygtige til at sætte os ind i og forstå lige præcis din families behov. Vi kommer naturligvis også med gode ideer og input, hvis du har brug for inspiration til, hvordan træhuset bliver det bedst mulige.

Det gælder uanset om du er ude efter en fritidsbolig eller et helårs træhus.

Fra luftkastel til drømmebolig i Holmens Bakker

"Vi har altid drømt om at få en stor overdækket terrasse og et hyggeligt uderum. Det er vi lykkedes med i samarbejde med Scanwo, og vi er virkelig glade for vores nye hus. Det føles som om, vi er på ferie hver dag."

Læs kundecase
alt
Annette og Charlie Tjerrild Bygherre

Hvorfor vælge et træhus?

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil have et træhus. Måske skyldes det, at prisen på et træhus er konkurrencedygtig med prisen på et murstenshus? Måske bunder det i drømmen om duften af ferie og sommer hele året rundt?

I dag holder et hus af træ i lige så lang tid som et hus lavet af mursten. Hvis du vel og mærke holder det ved lige. Du kan derfor snildt slippe alle bekymringer, læne dig tilbage og nyde synet af dit træhus bygget i naturlige materialer, der både er smukke og funktionelle.

Huse i træ skal matche både de mennesker, der skal bo der, men også det område hvor træhuset bygges i. Derfor bygger vi kun individuelt designede træhuse, der fader smukt ind i omgivelserne og som er skræddersyet til den enkelte familie.

Hvad er prisen på et træhus?

Prisen på et træhus afhænger af størrelsen på træhuset og ikke mindst dit materialevalg og dine personlige ønsker. Når du vælger at samarbejde med Scanwo, hjælper vi dig med at finde en løsning, der sammenholder dine boligdrømme med den økonomi, du ønsker at investere i dit nye hjem.

Træhus Scanwo 0010

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et træhus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg