Kundecases

Fra luftkastel og parcelhus til drømmebolig i Holmens Bakker
Fra luftkastel og parcelhus til drømmebolig i Holmens Bakker

Med et Scanwo træhus er Annette og Charlie Tjerrilds mangeårige drøm om en egoistbolig blevet til virkelighed.

Se casen
Familie byggede drømmehuset på 4 hektar stor grund med plads til heste og familielivet Familie byggede drømmehuset på 4 hektar stor grund med plads til heste og familielivet

Sarah Bruun og Eske Leick er sammen med parrets to børn, Alberte og William, flyttet ind i deres nybyggede bjælkehus i den midtjyske landsby Løvlund, hvor Sarah trådte sine barnesko på besøgene og gårdferierne hos mormor og morfar.

Se casen
Zuzana og Esper har bygget det perfekte træhus i den smukkeste natur Zuzana og Esper har bygget det perfekte træhus i den smukkeste natur

Zuzana og Esper Boel har bygget et bæredygtigt og funktionelt træhus på en af Danmarks smukkest beliggende grunde. Parret er meget tilfredse og fortæller, at samarbejdet med Scanwo har været fantastisk.

Se casen
Sommerdrømme leves bedst i et Scanwo sommerhus Sommerdrømme leves bedst i et Scanwo sommerhus

Det nye 188 kvadratmeter store Scanwo sommerhus i Fjellerup Strand på Norddjurs er bygget til udlejning, men i takt med at familien Petersens selvbygprojekt skred frem, forelskede de sig mere og mere i det flotte sommerhus med de store lyse rum, spa, sø, bålsted, shelter og vildmarksbad.

Se casen
Den amerikanske drøm leves ud i Hornsyld #2 Den amerikanske drøm leves ud i Hornsyld #2

På en bakketop ved Hornsyld bygger Scanwo et af landets største bjælkehuse, som det dansk-amerikanske par, Peter Bering og Jacqueline Simmer, selv har tegnet. I det detaljerige drømmehus er intet standard, da parret finder det gængse typehus uinspirerende.

Se casen
Tryg byggeproces fra start til slut Tryg byggeproces fra start til slut

Stine og Jens Ole Knudsen byggede i 2016 et smukt, moderne tagetagehus i Sundbyvester på Amager. Træhuset i de nænsomt udvalgte kvalitetsmaterialer er formet efter bygherrens ønsker og krav, og det opfylder her syv år senere stadig familiens drøm om et funktionelt, bæredygtigt og individuelt indrettet hjem.

Se casen
Den amerikanske drøm leves ud i Hornsyld #1 Den amerikanske drøm leves ud i Hornsyld #1

Peter Bering og Jacqueline Simmer synes, at traditionelle danske typehuse er for kedelige og uinspirerende. Deres nye hus, som er ved at tage form på en bakketop uden for Hornsyld, har de selv tegnet og designet. Bjælkehuset er inspireret af amerikansk byggestil, men det har krævet stor udholdenhed for det unge par at gå mod byggestrømmen. Scanwo har været med hele vejen og står for byggeriet.

Se casen
Det er lidt som at være på ferie Det er lidt som at være på ferie

I udkanten af det naturskønne Ry har Thomas Barker og Cathrine Iversen skabt et smukt og personligt træhus, der skiller sig ud på vejen og flugter med den nærliggende skov. Samarbejdet og kemien mellem Scanwo og det unge par har været upåklagelig undervejs.

Se casen
Lene og Kjærulff har bygget træhus midt i det røde murermester-kvarter Lene og Kjærulff har bygget træhus midt i det røde murermester-kvarter

Lene Bilde og Kjærulff Thomsen har bygget et hus helt efter egne ønsker. Træhuset vækker ganske vist opsigt i det aarhusianske kvarter, der ellers består af røde og hvide murermestervillaer, men et hus af træ var drømmen.

Se casen
Jette og Hans Jørn lever drømmen midt i Allinges summende byliv Jette og Hans Jørn lever drømmen midt i Allinges summende byliv

Efter 38 år i samme hus er Jette og Hans Jørn Engell flyttet ind i et nyt etplans træhus fra Scanwo, der opfylder alle de drømme, ægteparret havde om et sommerhuslignende hus midt i byen.

Se casen
Ægtepar realiserer boligdrøm i Ejby Ådal Ægtepar realiserer boligdrøm i Ejby Ådal

Det er aldrig for sent at bygge et Scanwo træhus. Det er Helle og Søren et godt eksempel på. Selvom ægteparrets aldersbarometer har rundet henholdsvis 61 og 69 år, har de solgt huset i Jyllinge og købt byggegrund i Ejby Ådal, hvor de vil realisere deres drømmehus.

Se casen
Eva og Erik byggede træhus tæt på skov og familien Eva og Erik byggede træhus tæt på skov og familien

For Eva og Erik Faudel handlede byggeriet af et træhus med Scanwo ikke så meget om det helt perfekte drømmehus, men i højere grad om at bygge et enkelt hus i naturskønne omgivelser tæt på deres store familie. Og det hus har parret fået.

Se casen
Karin og Jesper har bygget deres drømmehus Karin og Jesper har bygget deres drømmehus

Karin Borrisholt, Jesper Rasmussen og parrets to hjemmeboende drenge Nikolaj og Kalle har skiftet et godt 100 år gammel nedlagt landbrug ud med et spritnyt Scanwo træhus.

Se casen
Fra drøm til virkelighed #3 Fra drøm til virkelighed #3

Anni Højrup og Sten Appelon Petersen er flyttet ud af skurvognen og ind i deres drømmehjem i et hyggeligt parcelhuskvarter i Stouby tæt på skov og Rosenvold Strand.

Se casen
Bedre indeklima: Scanwo-træhus blev den perfekte løsning for Randi og Jakob Bedre indeklima: Scanwo-træhus blev den perfekte løsning for Randi og Jakob

Randi og Jakob Kristensen fra Vrå havde ikke forestillet sig, at de skulle bo i træhus, men nu er de lykkelige over at være ejere af et bæredygtigt træhus fra Scanwo.

Se casen
Augustine og Aningaaq har bygget et trygt hjem i Sisimiut Augustine og Aningaaq har bygget et trygt hjem i Sisimiut

En god og afklarende dialog om familiens ønsker og behov har i kombination med et Scanwo byggesæt og dygtige lokale håndværkere givet Augustine og Aningaaq og deres tre børn lige nøjagtig det smukke træhus og trygge hjem, familien drømte om.

Se casen
Ilona og Theo fik deres drømmehus Ilona og Theo fik deres drømmehus

Midt i den smukkeste midtjyske natur har Ilona og Theo van der Waal bygget deres drømmehus. Et svenskrød bjælkehusidyl med sort tag og hvide sprossede vinduer. Bygget efter Scanwo-konceptet Medbyg.

Se casen
Fra drøm til virkelighed #2 Fra drøm til virkelighed #2

Anni Højrups og Sten Appelon Petersens drømmetræhus tager form på byggegrunden midt i den smukkeste natur tæt på skov og Rosenvold Strand, og om blot 14 dage kan ægteparret holde rejsegilde.

Se casen
22 familier er flyttet ind i bilfri by 22 familier er flyttet ind i bilfri by

Drømmen om at leve i et bofællesskab med et stærkt og nærværende naboskab, bilfrie gader og en grundlæggende tanke om at sætte et så lille klimaaftryk som muligt er blevet til virkelighed for 22 familier i Frikøbing på Midtsjælland.

Se casen
Fra drøm til virkelighed #1 Fra drøm til virkelighed #1

I 30 år har Sten Appelon Petersen tegnet på sit og hustruens Anni Højrups drømmehus. Byggeriet sættes i gang til august, og allerede først i det nye år står træhuset indflytningsklar. Vi har fået lov til at følge familiens jagt på drømmehjemmet før, under og efter byggeriet af træhuset.

Se casen
Betina og Frank byggede selv trædrømmehuset og sparede penge Betina og Frank byggede selv trædrømmehuset og sparede penge

Hvordan ser vores drømmehus ud? Det spørgsmål stillede Betina Buhl og Frank Buhl Sørensen hinanden, da de for tre år siden så småt var ved at vokse ud af familiens daværende hjem i Egtved. Svaret var familien, der også tæller 12-årige Nikolaj, aldrig i tvivl om.

Se casen
Tina og Michael byggede bjælkehus Tina og Michael byggede bjælkehus

Drømmen om et bjælkehus er gået i opfyldelse for Tina og Michael Gjelstrup. I et naturskønt og lidt gemt villaområde ned til Køge Bugt er ægteparret flyttet ind i deres nye hjem. Bjælkehuset har de opført selv i Scanwo konceptet Selvbyg.

Se casen