Zuzana og Esper har bygget det perfekte træhus i den smukkeste natur

Zuzana og Esper Boel har bygget et bæredygtigt og funktionelt træhus på en af Danmarks smukkest beliggende grunde. Parret er meget tilfredse og fortæller, at samarbejdet med Scanwo har været fantastisk.

Zuzana og Esper har bygget det perfekte træhus i den smukkeste natur

- Vi har fået lige det hus, som vi ønskede, og som passer perfekt til os og vores livsstil. Et træhus i pagt med naturen, indrettet så det passer til vores aktive liv, invasion af børn og børnebørn og masser af opbevaringsplads til vores fritidsudstyr, fortæller Zuzana og Esper Boel.

Ægteparret havde nogle specifikke ønsker til, hvad træhuset skulle indeholde. Et stort bryggers med god opbevaringsplads, en stor entre med plads til rykind, en overdækket gangsti fra garage til hoveddør og sidst men ikke mindst en overdækket terrasse, hvor der er læ.

- Vi har fået en terrasse, hvor der er læ. Det er simpelthen en fornøjelse. I Hinnerup, hvor vi kom fra, blæste det altid. Her oplever vi, at vi kan sidde udenfor til langt hen i efteråret uden at skulle pakke os ind, fortæller Zuzana Boel, der sammen med ægtefællen er rykket ind i et 144 kvadratmeter stort træhus med 28 kvadratmeter overdækket terrasse, dobbeltcarport og skur.

Nu er vi kommet hjem

Zuzana og Esper Boel følte sig lidt ”fejlplaceret” i Hinnerup. Parcelhuskvarteret, som de boede i, er nemlig hovedsageligt beboet af unge familier med små børn.

- Vi hører til et lidt andet alderssegment, og størstedelen af vores fritid blev alligevel tilbragt her i området. Så da vi fik tilbudt at købe grunden her i Ebeltoft, slog vi til med det samme, fortæller Zuzana og Esper Boel.

Planen var, at parret ville bygge et helårshus på grunden, men de ville vente til Esper Boel skulle gå på pension nogle år ud i fremtiden. De syntes, at køreafstanden fra Ebeltoft til deres respektive jobs i henholdsvis Skanderborg og Aalborg var for lang.

Men da Corona kom og gav lidt luft til tankerne, trak det alligevel i parret at komme i gang med byggeriet af drømmehuset på drømmegrunden. De revurderede situationen og tog beslutningen om at sætte huset i Hinnerup til salg og gå i gang med husprojektet med det samme. Fem år før planlagt. Det valg har parret ikke fortrudt.

- Man bliver bare så glad, når man kører hjem fra arbejde og ser Ebeltoft Vig, stranden og havet. Det føles godt, og det føles som vores hjem, siger Esper Boel. Så den lidt længere køreafstand til jobbet er til at holde ud.

Et træhus i pagt med naturen

"Vi har fået lige det hus, som vi ønskede, og som passer perfekt til os og vores livsstil. Et træhus i pagt med naturen, indrettet så det passer til vores aktive liv, invasion af børn og børnebørn og masser af opbevaringsplads til vores fritidsudstyr."

alt
Zuzana og Esper Boel Bygherre

Kan ikke rose Scanwo nok

- Vi var enige om, at vi ville bygge et træhus. Det er bæredygtigt, i pagt med naturen og ville passe perfekt her på grunden, fortæller Zuzana og Esper Boel. Udbuddet af virksomheder, som bygger træhuse i Danmark, er ikke så stort, og vi kom hurtigt frem til, at Scanwo var det firma, som vi gerne ville arbejde sammen med. Vi oplevede et byggefirma, som leverede et flot håndværk, en sublim finish og en god dialog.

Parret underskrev aftalen med Scanwo i juli 2020. Byggeriet startede i februar 2021 og i august 2021 stod Zuzana og Esper Boels hus færdig og indflytningsklar.

- Samarbejdet med Scanwo har været intet mindre end fantastisk. Fra start til slut. Anders Hankelbjerg har været der for os under hele forløbet. Vi har kunnet ringe til ham dag og nat, hvis vi pludselig fik bekymringer omkring byggeriet, understreger Zuzana Boel.

Zuzana Og Esper Har Bygget Det Perfekte Træhus I Den Smukkeste Natur 0017

100 % tryghed i hele byggeprocessen

Mødet med håndværkerne har også kun været positivt, og Zuzana og Esper har fået et næsten venskabeligt forhold til tømreren, som rejste deres hus.

- Processen har været spændende, og vi har følt os 100 % trygge ved Scanwo gennem hele byggeriet. Vi savner næsten den skabende og konstruktive proces. Vi har endda spurgt Anders om, hvornår han går på pension, for vi kunne godt tænke os at bygge endnu et hus sammen med Anders og Scanwo, siger Zuzana og Esper Boel, inden de sætter sig godt til rette i den hyggeligt indrettede stue med en kop god kaffe.

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg