Nyheder

DANOloft® opsættes i gigantisk træhus
19.09.2023 DANOloft® opsættes i gigantisk træhus

Et minimalistisk design og en suveræn akustik er fundamentet i en ny type akustikloft i gips fra Knauf A/S. Den danske virksomhed har i mere end 50 år produceret akustiklofter, og nu bliver de monteringsvenlige lofter sat op i byggeriet af et af de største træhuse i Danmark.

Læs mere
Kom til åbent hus på Samsø 27.04.2023 Kom til åbent hus på Samsø

Kom og oplev et spritnyt træhus på idylliske Samsø. Træhuset ligger naturskønt kun et lille stenkast fra Kattegats vandkant. Samsø er lokale smagsoplevelser, små hyggelige landsbyer og vild natur, hvor et træhus falder perfekt ind enten som helårshus eller sommerhus.

Læs mere
Ændringer i organisationen i Scanwo 19.01.2023 Ændringer i organisationen i Scanwo

Når marts rinder ud og foråret igen omfavner Danmark stempler Anders Hankelbjerg efter 22 år som først medarbejder og siden direktør og medejer af Scanwo ud. Erik Berg overtager direktørstolen, mens Thomas Bæk fortsætter i sin rolle som chef for tegnestuen.

Læs mere
Davidsen gør det let at komme i gang med byggeriet 23.10.2022 Davidsen gør det let at komme i gang med byggeriet

Drømmer du og din familie om at bygge jeres helt eget bjælkehus? Læs hvordan Scanwo i samarbejde med Davidsen Tømmerhandel sikrer, at byggematerialerne er nemme at gå til, og at I kommer godt i gang med byggeriet.

Læs mere
Aia i praktik som bygningskonstruktør 20.02.2022 Aia i praktik som bygningskonstruktør

Træhuse kan så meget mere end det traditionelle 70’er sommerhus. Det mener Aia Stenger, der har startet et 20-ugers praktikforløb som bygningskonstruktør hos Scanwo.

Læs mere
Vælg svanemærket træ til dit byggeri 16.02.2022 Vælg svanemærket træ til dit byggeri

Frøslev Heatwood er thermobehandlet træ. Træet gennemgår en proces, hvor det varmes op til en høj temperatur samtidig med, at der tilføres damp. Det giver et utrolig formstabilt slutprodukt, der er modstandsdygtigt overfor råd og svamp. Processen er 100 % fri for kemikalier, og Frøslev Heatwood i fyr og gran er derfor også Svanemærket.

Læs mere
Bent De Jong får dit husbyggeri i mål 15.02.2022 Bent De Jong får dit husbyggeri i mål

Scanwo har udvidet medarbejderstaben og ansat Bent De Jong som ny byggeleder. Med sig ind i jobbet bringer den tømreruddannede byggeleder en god portion erfaring, og et mål om at få byggeriet af kundernes drømmehuse til at gå op i en højere enhed.

Læs mere