15.02.2022

Bent De Jong får dit husbyggeri i mål

Scanwo har udvidet medarbejderstaben og ansat Bent De Jong som ny byggeleder. Med sig ind i jobbet bringer den tømreruddannede byggeleder en god portion erfaring, og et mål om at få byggeriet af kundernes drømmehuse til at gå op i en højere enhed.

Bent De Jong får dit husbyggeri i mål

- Som byggeleder er det mit ansvar at sikre, at byggeriet hele tiden har fremdrift og går som planlagt.

Jeg passer alle vores byggepladser, laver tilsyn, justerer tidsplaner og koordinerer aftaler mellem håndværkere, bygherre og Scanwo, forklarer Bent De Jong, der startede med at bygge træhuse i 90’erne.

- Jeg har bygget og haft byggestyring på et hav af træhuse fra beklædningshuse til store amerikanske bjælkehuse. Efter nogle år med afstikkere til den maritime branche og med salg af byggematerialer, er jeg glad for at vende tilbage til husbyggeriet, fortæller Scanwo´s nye byggeleder.

Vil hjælpe kunderne i mål

Bent De Jong glæder sig til at hjælpe kunderne i mål med byggeriet af deres drømmehjem.

- Min drivkraft er glade og tilfredse kunder. Derfor har jeg løbende kontakt og dialog med dem. Der bliver ofte lavet tilsyn for at sikre, at alt er, som det skal være på byggepladsen. Personligt er jeg er meget løsningsorienteret. Nogle vil kalde mig problemknuser og jeg er først tilfreds, når der er taget hånd om de udfordringer, der altid vil opstå i en byggeproces, understreger Bent De Jong.

En god arbejdsplads med afvekslende opgaver

Han startede i sit nye job 1. februar, og han er allerede faldet godt til.

- Scanwo er en skøn arbejdsplads med friske og erfarende kollegaer, Det er et afvekslende job med mange opgaver. Jeg glæder mig til at besøge vores eksisterende kunder og ligeledes at byde nye indenfor, siger en forventningsfuld byggeleder.

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg