19.09.2023

DANOloft® opsættes i gigantisk træhus

Et minimalistisk design og en suveræn akustik er fundamentet i en ny type akustikloft i gips fra Knauf A/S. Den danske virksomhed har i mere end 50 år produceret akustiklofter, og nu bliver de monteringsvenlige lofter sat op i byggeriet af et af de største træhuse i Danmark.

DANOloft® opsættes i gigantisk træhus

Med DANOloft® skruer du op for såvel den gode akustik som den gode smag. Akustikloftet har nemlig perforeringer til kant, hvilket sikrer en uovertruffen lydoplevelse, ligesom det giver en flot og sammenhængende loftsflade.

- Akustikloftet DANOloft® er valgt til byggeriet af det 400 m2 store bjælkehus på Kejservej i Bjerre af flere årsager. For det første er loftet nemt at montere, men det giver også en helt suveræn lyd, hvilket har spillet en afgørende rolle for bygherre. Samtidigt er det et utroligt flot og diskret loft, som de fleste vil forelske sig i, fortæller Thomas Bæk, der er tegnestuechef og partner i Scanwo.

Et klimavenligt valg til loftet

Akustikloftet har Dansk Indeklima Mærkning. Det er din garanti for, at loftet ikke afgiver partikler eller støv. Derfor er DANOloft® et attraktivt valg i både monteringen, for slutbrugeren og for miljøet.

alt
Thomas Bæk Tegnestuechef og partner i Scanwo

100% genanvendeligt og naturligt byggemateriale

Akustikloftet har Dansk Indeklima Mærkning. Det er din garanti for, at loftet ikke afgiver partikler eller støv. Derfor er DANOloft® et attraktivt valg i både monteringen, for slutbrugeren og for miljøet.

- Gips er et 100% genanvendeligt og naturligt byggemateriale. Gips er godt for både mennesker og bygninger. Materialets sammensætning og egenskaber forbliver de samme over tid, hvilket sikrer en god holdbarhed. Samtidig er det grunden til, at gipsen kan genanvendes igen og igen, fortæller Thomas Bæk.

Vælg et akustikloft i et nordisk og tidløst design

DANOloft® er et gipsloft fremstillet i et nordisk og tidløst design. Akustikloftet monteres med hvidmalede skruer, der går i ét med perforeringerne. Det gør, at skruen bliver nærmest usynlig, når den er plan med gipspladens overflade.

Danoloft Akustikloft Fra Knauf

Nem montage

DANOloft® kan monteres med direkte skruemontage. Gipspladerne kræver ingen akklimatisering og kan derfor monteres med det samme. Med DANOloft® får du færdigmalede plader, og akustikloftet kræver hverken udgifter til spartling eller maling. Når loftet er skruet op, er loftet færdigt.

Pladerne måler 600x600 mm, hvilket gør, at pladen er nem at håndtere i monteringen.

Danoloft Fra Knauf Kan Sættes Op I Scanwo Træhus

Bliv klogere på det minimalistiske design, den suveræn akustik og det monteringsvenlige gipsloft.

Danoloft Fra Knauf Opsat Af Scanwo

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Thomas Bæk Tegnestuechef / Partner
E-mail:
tbk@scanwo.dk
Telefon:
+45 54 55 64 00
Thomas Bæk