Lad din drøm blive til virkelighed sammen med Scanwo

Når du bygger med Scanwo, får du et helt unikt, bæredygtigt og arkitekttegnet træhus eller bjælkehus. Vi bygger aldrig to ens huse. I stedet tager vi afsæt i præcis de drømme og behov, du og din familie har til jeres nye hjem. Med andre ord får du et træhus bygget med personlighed.

Familien Leick Byggede Drømmehuset På 4 Hektar Stor Grund Med Plads Til Heste Og Familielivet 0047

Kom trygt i mål med Scanwo

Når jagten på dit drømmehus begynder, toner tonsvis af spørgsmål frem i et sandt tankemylder. Du skal sammen med familien træffe et væld af vigtige beslutninger, der har afgørende betydning for jeres fremtidige liv.

Men fortvivl ikke. I Scanwo står vi klar med al vores byggeerfaring og viden, så du kommer sikkert og trygt igennem alle valg og forvandler din drøm til virkelighed. Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Fødderne op og pulsen ned

Bryg en kop af din yndlingskaffe, sæt dig godt til rette og smæk fødderne op i sofaen. Giv dig selv det pusterum fra hverdagens strabadser, som du fortjener og lad dig rulle ind i et univers af funktionelle, smarte og intelligente træhuse bygget med respekt for håndværket, naturen og familier som din.

Vi glæder os til at bygge dit drømmehjem.

Erik Berg & Thomas Bæk

Træhus eller bjælkehus?

Når du bygger med Scanwo, kan du vælge mellem et træhus eller bjælkehus. Men hvad er egentlig forskellen? Ren æstetik!

Indvendigt er der nemlig ingen forskel på et bjælkehuse og et træhus. Det er kun udvendigt, du kan se forskellen. I et bjælkehus ligger bjælkerne oven på hinanden og danner de karakteristiske kraftige krydshjørner af bjælkeender. 

I et træhus er ydervæggene afsluttet med liggende eller stående brædder, som kan være i forskellige profiler. Der er hverken forskel på kvaliteten eller prisen på et bjælkehus og et træhus. Det hele er nemlig lavet i nordisk kernetræ fra 100 % bæredygtig skovdrift.

Familien Leick Byggede Drømmehuset På 4 Hektar Stor Grund Med Plads Til Heste Og Familielivet 0031

Meget mere end et typehus

"Det har været rart, at vi selv kunne være inde over og med til mange ting. Vi har været glade for, at vores løsningsforslag blev taget med i det endelige hus, så vi faktisk føler, at det er vores hus, der er bygget og ikke et færdigt typehus."

Læs kundecase
alt
Lene Bilde og Kjærulff Thomsen Bygherre

Bestil katalog

Lad din jagt på drømmehuset starte i vores inspirerende boligkatalog. Forelsk dig i vores individuelt byggede træhuse med plads til at udfolde livet sammen med dem, du holder af.

Bestil vores katalog

Kom et skridt nærmere dit drømmehjem

Kontakt Scanwo på 76 90 70 00 eller scanwo@scanwo.dk. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tegne et hus, der matcher dine boligdrømme.

Vi har kontor i Vejle. Men vi bygger huse over hele Danmark og i Grønland.

Erik Berg Adm. direktør / Partner
E-mail:
ebe@scanwo.dk
Telefon:
+45 40 15 95 18
Erik Berg