Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

   

   

Galleri​

Se udpluk af opførte huse og få inspiration

Drømmen om et træhus

Med et træhus, enten et bjælkehus eller et beklædningshus, kan I kombinere den sunde fornuft med drømmen om et byggeri, hvor skønhed, funktionalitet, indeklima og økonomi går op i en højere enhed. Træ skaber harmoni mellem mennesker og miljø.

Et godt indeklima

Træ er et naturligt byggemateriale og et smukt alternativ til det traditionelle murstenshus. Træhuset giver gode muligheder for montage af et ventialtionsanlæg og centralstøvsuger, hvilket er med til at give et behageligt indeklima, samt hindre dannelsen af skimmelsvampe og støvmider.

Spar på energien

Træets egenskaber giver en naturlig isolering, hvilket betyder væsentligt mindre energitab, sammenlignet med et almindeligt traditionelt hus.

Detaljerne betyder noget

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for det mulige, og ofte er det de små ting, der gør huset til noget helt specielt - det der skaber den helt personlige stil. Med et træhus er der rige muligheder for at kræse for de detajler, der gør huset anderledes og unikt. Det kan være vinduernes placering, lysindfald, forskellige udhæng, kviste eller karnapper og meget mere.​

Should we call you?​

Do you want us to call you?

Fill in the fields and we will contact you.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Contact

Phone: +45 76 90 70 00

Mail:​scanwo@scanwo.dk​​

Afd. Sjælland:

Phone: ​+45 40 15 95 18

CVR: 33857527​​​