Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

   

   

Lavenergihuse i træ

Alle huse skal være lavenergi.​

Alle nye huse skal i dag opføres som lavenergihuse. Energibehovet beregnes efter fastsatte regler i Bygningsreglementet og omfatter energi til opvarmning og varmt brugsvand samt drift af ventilationsanlæg og vandcirkulations-pumper etc.

Selvom huset er isoleret efter de nye isoleringskrav, betyder huset placering på grunden i forhold til verdenshjørner og jeres valg af varmekilde og ventilations-metode meget. Ofte kan energi-behovet for huset først endelig fastlægges efter udarbejdelse af tegninger på huset, de tekniske instalaltioner og de nødvendige energi-beregninger.

Alle vore huse er opdateret, så med fjernvarme eller gasfyr og et ventilationsanlæg med varmegenindvinding opfylder de generelt de nye varmeisoleringskrav.

Lavenergihus klasse 2015​

Ønsker I fritagelse fra kollektivt varmeforsyning, skal huset fremover være et super-lavenergihus, kaldet Lavenergihus 2015.

Varmeforbruget på Lavenergihus 2015 skal være omkring 50% bedre end de lavenergihuse, der nu er standard. Husene vil i hvert enkelt tilfælde skulle vurderes og planlægges ud fra det skærpede energibehov, og ofte vil ekstra isolering af gulv og loft, vinduer med super-lavenergi-ruder samt jord-varmepumpe og ventilationsanlæg være nødvendige for opfyldelse af kravene.

Vi arbejder sammen med Klimadan, som gennem over 30 år har leveret kvalitetsvarmepumper og vedvarende energiløsninger til dansk byggeri, se mere på www.klimadan.dk

​Lavernergihus klasse 2020​

Folketinget har vedtaget rammerne for mere energibesparende boliger, kaldet lavenergi klasse 2020. Udover særpede energikrav på 75% er der krav til indeklimaet, hvor dette skal dokumenteres ved målinger eller Bsim-beregninger. Kravet til ventilations-anlægets virkningsgrad er skærpet, og som noget nyt skal vinduerne være en vedvarende energikilde... Opvarmning af huset skal være med varmepumpe eller med fjernvarme, da fjernvarme kraftig tilgodeses i energiberegninger i forhold til andre energikilder.

Reglerne for klasse 2020 er endnu så nye, at der ikke foreligger entydige beregningsmodeller for energibehovsberegningerne.

Kontaktvore boligkonsulenter omkring rådgivning i det konkrete tilfælde.​

Should we call you?​

Do you want us to call you?

Fill in the fields and we will contact you.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Contact

Phone: +45 76 90 70 00

Mail:​scanwo@scanwo.dk​​

Afd. Sjælland:

Phone: ​+45 40 15 95 18

CVR: 33857527​​​