Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

   

   

Bjælkehuse fra Scanwo DK A/S - Fritidshuse

Bjælkehuse kan naturligt lettere udføres som lavenergihuse end traditionelt opmurede huse. Opbygning af ydervægge til bjælkehuse, hvor hulrummene mellem de bærende stolper kan udfyldes med isolering, opfylder lettere kravene til lavenergi, uden at det går ud over bjælkehusets indvendige areal. Et træhus vil typisk, med de samme ydermål, have et nettoareal, der er 10 m² større end et traditionelt muret hus.

Træets egenskaber giver bjælkehuse en naturlig isolering. Det betyder, at I bruger væsentlig mindre energi til opvarmning end til et murstenshus. Alle vore fritidshuse, træhuse og bjælkehuse bliver leveret med lavenergivinduer.

Kernetræ til bjælkehusene

Træet til vore bjælkehuse er grantræ fra det sydlige Lapland i Nordskandinavien, nærmere bestemt Vilhelmina. Træerne vokser meget langsomt og bliver først fældet, når de er 80 - 100 år gamle. Grantræets lukkede cellestruktur og de tætte årringe gør træet ekstra modstandsdygtig over for fugt og svamp, og er derfor med til at hæve kvaliteten for bjælkehuse væsentligt. Træet kommer fra savværker, der er certificeret og miljørigtig efter PEFC.​

Bjælkehusets lette byggesystem

Alle bjælker til vores bjælkehuse leveres i færdige pakker, en pakke til hver ydervæg. Alle bjælker er nummereret på bagsiden, så montagen går let og hurtigt efter montagetegningen. Er man selv- eller medbygger på bjælkehuse, så stiller Scanwo med montagevejleder, der først forlader pladsen, når bjælkemontagen er godt i gang og kan færdiggøres efter vejlederens anvisninger. Skulle der opstå situationer, der ikke er beskrevet i den trykte montagevejlednning, står vore medarbejdere standby på telefonen.

Ekstra holdbarhed

Bjælkehuse skal behandles med træbeskyttelse for ekstra holdbarhed. Bjælkerne til bjælkehuse vacumimprægneres efter snedkerens for-arbejdning og tildannelse på værkstedet med en klar grundingsolie svarende til en Gori 22, der beskytter mod råd og svamp. Dette sikre, at snitflader og bjælkesider på bjælkehuse, der efter indbygning ikke er mulige at efterbehandle, også imprægneres. Under eller umiddelbart efter opførelsen af bjælkehuse skal alt træværk behandles med pigmenteret træbeskyttelse eller maling, og skal derefter vedligeholdes, alt afhængig af vejrliget nedbrydning og den valgte malingstype, typisk efter 2 til 6 år. Med den rette vedligeholdelse sikrer I, at bjælkehuse bevarer den smukke struktur i mange år fremover.

​​

Drømmen om et bjælkehus

Vore kunder fortæller gerne om deres erfaringer og oplevelser omkring opførelsen af bjælkehuse fra Scanwo. Se artiklen fra Jyllandsposten​ omkring medbyggers byggeoplevelser ved Limfjorden eller artikel fra Fynske Medier om Midtfyn's bygherre: Drømmen om et bjælkehus.​

Should we call you?​

Do you want us to call you?

Fill in the fields and we will contact you.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Contact

Phone: +45 76 90 70 00

Mail:​scanwo@scanwo.dk​​

Afd. Sjælland:

Phone: ​+45 40 15 95 18

CVR: 33857527​​​